Caroline den Otter

Coach, healer, medium
Caroline den Otter

Ruim tien jaar heb ik als zelfstandig oefentherapeute-mensendieck gewerkt in mijn eigen praktijk. Na vele veranderingen in de gezondheidszorg en een fikse baarmoederontsteking besloot ik iets anders te gaan doen.
Begin 2008 ontdekte ik dat in bewust leven mijn ware passie ligt. Werkelijk naar mijn hart luisteren, bracht echter wel wat keuzes met zich mee. Een echtscheiding na een relatie van negentien jaar, opnieuw beginnen met drie jonge kinderen, een nieuwe relatie met mijn veel jongere liefde en opnieuw zwanger.

Een heftige tijd, maar o-zo-dankbaar dat ik deze stappen heb durven zetten.
Daarnaast bleek dat ik mensen in gesprekken iets te bieden had. Luisteren, woorden geven aan gevoel, overzicht geven in een schijnbaar onoverzichtelijke situatie, het bracht mensen rust. Ik noemde mijn huis wel eens ‘koffiehuis de blauwe ster’, want er zat altijd wel iemand aan de keukentafel met wie ik een mooi gesprek had. De vlam van verlangen om er mijn werk van te maken groeide en geduld werd mijn uitdaging.

Op het juiste moment zou het zover zijn, dat wist ik! Eerst had ik nog blinde vlekken in mijzelf uit te werken. Gaandeweg ontstond Pyramide Coaching, een methode waarmee ik mijn visie inzichtelijk kan maken. En hoe verder ik mijn paadje liep, hoe zuiverder mijn contact werd met mijn onbewuste en het Al.